Even voorstellen… Ankela Korsankov

Bewerkt in Lumia Selfie

Naam Ankela Korsankov
Leeftijd Irrelevant
Beroep Directrice van het Instituut voor gekzinnigheid
Uiterlijke kenmerken Een kort, fris, kek kapsel, een goed verzorgd uiterlijk en mijn grote voorkeur voor de kleur paars zie te terug in mijn outfits
Kracht Discipline en hygiëne
Zwakte Gehik. Dat begint vaak in de namiddag en hik totdat ik naar bed ga.
Trots op… Mijn strenge en doorgrondende blik
Grootste blunder Onze lieftallige activiteiten begeleider had afgelopen najaar, zangeres Willeke Alberti uitgenodigd voor een gezellige avond met onze patiënten. Ik had haar echter niet herkent. Ik dacht dat het een verstrooide patiënt was die de weg kwijt was, dus ik verzocht haar vriendelijk, doch dringend terug te gaan naar haar afdeling. Hierop reageerde mevrouw Alberti nog al agressief en met een echte diva attitude. Ik heb haar noodgedwongen moeten opsluiten in de isoleercel.
Mijn voorbeeld is Vladimir Klichko
In mijn vrije tijd Maak ik (ver)wenskaarten van theezakjes
Lievelingseten Borsjtsj, Goed gevulde Russische bietensoep met ’n scheutje vodka en sliertjes augurk. Yammie…
Waar ik niet van hou Mensen die niet willen luisteren en mensen die kwijlen…
Ik ben fan van Steklovata… geweldige band
Wens Een oplopend patiënten aantal in het instituut voor gekzinnigheid. De een zijn malloot is het ander zijn brood
Quote “Glimlachen is de beste manier om je tanden te laten zien”

Reacties gesloten.