Nowaka 2016 in zicht!

Is jouw vlet al om door een ringetje te halen? Zijn je zeilen al loeistrak gemarreld? Bekijk op de foto’s van vorig jaar vast wie je graag wilt flesms’en of verrassen met een verfrissend hoosblik: Nowaka 2016 komt er aan!!

Het Nowaka zal dit jaar plaatsvinden van 4 t/m 8 mei aan het Paterswoldse meer. Maak je op voor een lekker een lang weekend zeilen en andere leuke dingen doen met waterscouts uit Groningen en Drenthe. Wij hebben er weer zin in!

Nowaka is dit jaar op een bijzonder moment. Het valt namelijk op 4 & 5 mei. We zullen op 4 mei bij de opening van het kamp met elkaar Nederlandse oorlogsslachtoffers herdenken. Op 5 mei zullen we tijdens het kamp onze vrijheid vieren.

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen en we gaan er natuurlijk ook dit jaar weer met z’n allen een onvergetelijk kamp van maken!

Reacties gesloten.