Even voorstellen: C’est Mime Céline

Mime Céline

C’est Mime Céline – Mimespeler met emotieproblemen

Naam C’est Mime Céline
Leeftijd 25
Beroep Mime speler
Uiterlijke kenmerken Ik ben te herkennen aan mijn zwart-wit gestreepte shirt, witte handschoenen, zwarte strepen in mijn gezicht, hoedje en bos bloemen en ook kan ik mijn emoties niet altijd even goed in de hand houden.
Kracht Ik ben vroeger eenwieler, jongleur, muzikant en acrobaat geweest. Ook heb ik ooit een trapeze act en koorddans act van wel 15 meter hoog gehad. Ik ben dus van alle markten thuis. Maar door mijn labiliteit was ik hier niet meer geschikt voor en ben ik nu Mime Céline.
Zwakte Allergisch voor witte schmink
Trots op… Dat ik wel tegen zwarte schmink kan!
Grootste blunder Ik ben nog niet zolang Mime Céline. Hiervoor was ik de Jongleur met fakkels. Tijdens mijn auditie voor Jongleur deed ik mijn spectaculaire niet double, niet triple, maar octuple twist met mijn 8 fakkels! MAAR er bleef één fakkel balanceren op het koord boven in de circustent, waardoor mijn truc mislukte. Ondanks dit werd ik wel aangenomen, ze dachten dat het bij de auditie hoorde.
Mijn voorbeeld is Charlie Chaplin
Wat wil je later worden… Ik wil altijd nog een keer auditie doen voor de trampoline act.
In mijn vrije tijd Pluk ik bloemen om mezelf op te vrolijken. Mijn favoriet bloem is een roos omdat die prikkelbaarder is dan ik.
Lievelingseten Zolang het maar gebaseerd is op de Franse keuken.
Waar ik niet van hou Regen.
Ik ben fan van Angelica de baardzegster, zij helpt mij mijn emoties in bedwang te houden door middel van goede gesprekken. Haar koffiedikmethode werkt het beste voor mij.
Wens Dat aan het eind van deze zonnige week wij de perfecte artiesten vinden om Circus Ranz te komen versterken.
Quote Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd.

Reacties gesloten.