Even voorstellen… Christofelina Colombiana

CC

Christofelina Colombiana

Expeditieleider

Naam Christofelina Columbiana
Leeftijd 35
Beroep Expeditieleider en ontdekkingsreiziger. Ik zal als zodanig niet van een beroep spreken. Ik ben een verre nazaat van de grote Christopher Columbus. Het reizen zit in het bloed. Het ontdekken en verkennen, echt iets voor mij.
Uiterlijke kenmerken Blond, reislustig en dapper.
Kracht Vastberadenheid en doorzetting vermogen
Zwakte Navigatie en het houden van koers
Trots op… Mijn grote verzameling zelf ingetekende zeekaarten van door mij ontdekte zeeën en territoria.
Grootste blunder Om wat bij te verdienen vaar ik soms als schipper op cruiseschepen. Onlangs ben ik met de Costa Concordia helaas laatst op een Italiaans rif gevaren. Gelukkig kon ik het schip op tijd verlaten. Helaas zijn er wel een aantal passagiers omgekomen, maar dat is het risico van het vak…
Mijn voorbeeld is Mijn voorvader Christopher Columbus. Een nieuw continent ontdekken is echt mijn grootste droom.
Wat wil je later worden… Zoals het lot ooit bepaalde ben en blijf ik een ontdekkingsreiziger. Hoewel er op aarde de laatste tijd nog maar weinig te ontdekken valt… Misschien moet ik toch een carrièreswitch naar ruimtevaarder overwegen.
In mijn vrije tijd Probeer ik me de kunst van het walviszingen eigen te maken. We treden regelmatig op in Patagonia, kom eens kijken!
Lievelingseten Sambal Telor, een Indisch eiergerecht
Waar ik niet van hou Schipbreuk, kannibalen, verleidelijke zeemeermannen en andere ongemakken die op de loer liggen tijdens zeereizen.
Ik ben fan van Basshunter- Boten Anna, lekker energiek nummer.
Motto Een goede schipper zeilt bij elke wind.

 

2 reacties