Crimineel van de eeuw verkiezing gaat vandaag van start!

Vandaag is het dan eindelijk zo ver! Vanaf 20:00 vanavond zullen de zes gevaarlijkste en meest invloedrijke criminele organisaties van de hele wereld afreizen naar Las Vegas om daar tegen elkaar te strijden om de titel ‘CRIMINEEL VAN DE EEUW’. Gedurende vier dagen zullen zij op alle criminele vlakken worden uitgedaagd. Ze gaan banken overvallen, moorden plegen, duiken in het illegale handelscircuit en wie weet wat er nog meer staat te gebeuren… De ‘Commissie Kwaliteit Criminaliteit’ (CKC) zal de vakkundige, strenge en zeer onrechtvaardige jury vormen. Ze zullen de criminele organisaties beoordelen op hun criminele kwaliteiten. Zaterdagmiddag zal bekend gemaakt worden welke criminele organisatie dan ook echt het beste is…

Maar tot die tijd… Als je je leven en portomonnee zeker wilt zijn: Zorg dat je uit de buurt blijft van Las Vegas aan het Zuidlaardermeer!

2 reacties