Dreigend gevaar in Las Vegas aan het Zuidlaardermeer

– Van uw verslaggever Miep Typstra

Uit anonieme bronnen van het ANP is vernomen dat rond Hemelvaart in Las Vegas aan het Zuidlaardermeer zes grote criminele organisaties samenkomen. Het gaat om []. Ze komen tezamen na oproep van de Commissie Kwaliteit Criminaliteit (CKC). Van 8 tot en met 12 mei zal er in Las Vegas gestreden worden om de eretitel “Crimineel van de Eeuw”.
De organisaties leggen allen iets ter waarde van 5 miljoen euro in om deel te kunnen nemen aan deze verkiezing. Dit totaal bedrag zal uitgekeerd worden aan degene die de strijd zal winnen.
Het criminele preventieteam van de nationale politie heeft intern een oproep geplaatst voor extra versterking rond deze periode. Het is nog onduidelijk of hier gehoor aan zal worden gegeven.
Voor de inwoners van Las Vegas zijn worden op dit moment nog geen extra maatregelen genomen. Het kan echter zijn dat hun veiligheid in het geding komt. De politie dringt er dan ook op aan om oren en ogen goed open te houden en eventuele verdachte bezigheden direct te melden. U kunt hierbij denken aan: zwaar gewapende zich verdacht gedragende onbekenden, in bloedspatten gehulde louche types, onbetrouwbare, met geld smijtende handelaren en afpersende figuren. Eventuele calamiteiten kunt u melden bij de kampstaf.

Reacties zijn gesloten.