Het fantastische 50ste Nowaka ten einde

Lieve Nowaka-gangers,

Helaas helaas, het fantastische 50ste Nowaka is alweer voorbij. Maar we kunnen terug kijken op een geweldig, feestelijk en uiterst geslaagd kamp! Jullie hebben met elkaar het Lauwersmeer en de Evil Genius bedwongen! Onder begeleiding van Prof. Dr. Brein en zijn superknappe team van SuperSolutions Inc, hebben jullie superDNA verzameld, en samen een nieuwe superheld gekloond. De Nicolaas ZV bleek over het allerbeste DNA te beschikken, en daarom zijn zij de grote winnaars van het kamp! Wij van de kampstaf willen deze superbouwvakkers graag heel hartelijk feliciteren!

Natuurlijk is er ook weer een Loodsen of WV groep gekozen om hun uitzonderlijke bijdrage aan het kamp in het zonnetje te zetten. Dit keer zijn de Rowans / Wilde Vaart van de Fivel in de prijzen gevallen. Zij hebben De Gouden Pen ontvangen voor de geweldige kampkrant die zij iedere dag hebben gemaakt. Gefeliciteerd Fivel!

We willen alle deelnemers heel erg bedanken voor dit prachtige kamp. Wij hebben er van genoten, en kijken uit naar volgend jaar. Dan zullen we weer laten zien dat het Nowaka het allermooiste zeilkamp van het Noorden is! Op naar de volgende 50 jaar!

Groeten van de Kampstaf!

p.s. kijk regelmatig op de site: binnenkort worden er hele mooie foto’s geplaatst!

 

 

 

 

6 reacties