Reunie voor oud-nowakagangers!

Beste oud-Nowakagangers,

Dit jaar beleeft het Nowaka haar 50e editie. En dat zal op gepaste wijze worden gevierd! Allereerst wordt het hele kamp natuurlijk een groot feest voor alle deelnemers. Om dit mede mogelijk te maken, hebben we een jubileumwaardige locatie gekozen: het Lauwersmeer! We zullen ons kampterrein voor het eerst in de geschiedenis opbouwen op een prachtige plek aan het Nieuwe Robbengat. Hier zullen we de gebruikelijke vijf dagen genieten van een spetterend thema, een stevige bries en heel veel zon šŸ™‚

Ā Om de 50e editie van het Nowaka er echt uit te laten springen, organiseren we op de zaterdag van het kamp een grote reĆ¼nie voor alle oud-Nowakagangers. Iedereen die in het verleden deel heeft genomen aan het Nowaka en hier toffe herinneringen aan heeft, nodigen we van harte uit om een ouderwets dagje op kamp met ons te beleven.

Ā Jullie zijn welkom om op zaterdag 19 mei 2012 van 13.00u – 17.00u aan het kampterrein aan het Lauwersmeer (zie hier voor kaartje). Zegt het voort, en zorg dat je samen met al je oud baks- en kampgenoten onder het genot van een borrel herinneringen kunt ophalen aan alle Nowaka’s van weleer!

Ā We ontvangen jullie opgaves graag op opgave@nowaka.nl.

Ā Hartelijke groet en tot op kamp,

Ā Kampstaf Nowaka 2012 ā€“ 50e editie

 

 

 

Reacties zijn gesloten.