Tijd voor Plan B? Zuurstofgehalte blijft afnemen en oplossing is nog niet in zicht!

Van onze verslaggeefster Miep Typstra.
NIEUW ROBBENGAT-De wereldwijde superheldenorganisatie SuperSolutions Inc. werkt stug door aan een oplossing voor het steeds verder afnemende zuurstofgehalte in de lucht. Uit metingen van het RIVM blijkt dat het zuurstofgehalte sinds het laatste bericht nog verder is afgenomen. Hoofd van SuperSolutions Inc. Prof. Dr. Brain geeft aan dat inmiddels met grote zekerheid is vastgesteld dat er geen natuurlijke oorzaak is voor het lage zuurstofgehalte. Er zijn sterke aanwijzingen dat er sprake is van een zeer intelligent maar kwaadaardig persoon die opzettelijk het leven op aarde steeds moeilijker maakt door de zuurstof te laten verdwijnen. Het is nog onduidelijk op welke manier de zuurstof aan de lucht wordt onttrokken.
SuperSolutions Inc. heeft alle internationale superhelden ingezet om deze slechterik en evil genius te pakken te krijgen. Tot nu heeft dit helaas echter nog maar weinig opgeleverd. Als er niet op korte termijn zicht op een oplossing komt, zal Prof. Dr. Brain overgaan op plan B: een nieuwe superheld creëren. In dat geval zullen verschillende beroepsgroepen worden opgeroepen om hun DNA af te staan. Met dit DNA zal dan een onoverwinnelijke superheld worden gekloond. Hopelijk zal deze superheld wel in staat zijn om wereldwijde verstikking wegens zuurstofgebrek tegen te gaan.

Reacties zijn gesloten.