49e Nowaka ten einde

Na vijf dagen met ongelofelijk veel zon, een stevige bries en haast tropische temperaturen is het Nowaka van 2011 weer ten einde. We hebben een zeer geslaagd kamp gehad! De verschillende groepen hebben hard gestreden om Zeus te mogen opvolgen, en uiteindelijk is er na een spannende strijd een duidelijke winnaar naar voren gekomen. De dappere zeelui van de Nicolaas ZV zullen als oppergoden vanaf nu over de Olympus regeren. Hartelijk gefeliciteerd Nicolaas ZV!

Ook de Loodsen- en WV-groepen hebben met verve hun taak in de Griekse onderwereld uitgevoerd. De Bestevaer Loodsen kregen de wisseltrofee voor de beste opbouw, en de Cupido mocht de Zilveren Appel voor de fourage dit jaar mee naar huis nemen. Natuurlijk werd er ook een nieuwe prijs uitgereikt voor de Loodsen- of WV-groep die zich dit jaar uitzonderlijk heeft ingezet. De Nicolaas WV heeft de Gigantische Lolly gekregen voor hun snoepjesbar die vanuit een prachtige zelfgebouwde pipo-wagen hun waar aanbood. Gefeliciteerd!

Alle andere groepen worden van harte uitgenodigd om tijdens het volgende Nowaka opnieuw een gooi te doen naar een van deze zeer begerenswaardige titels! In 2012 wordt het echt een Nowaka om niet te missen, dan zal namelijk de 50e editie van dit geweldige waterkamp plaatsvinden. Wij hebben er nu al veel zin in.

Tot volgend jaar!

Reacties zijn gesloten.