Kom naar het 55ste Nowaka!

 

De dagen worden weer langer en zonniger, de kampstaf en spelcie worden steeds actiever: Het 55ste Nowaka komt er aan!

Natuurlijk hopen we dat jij er dit jaar ook stralend bij bent! Heb jij er ook al zo veel zin in? Bereid je voor op een onvergetelijk kamp! We rekenen in ieder geval op veel gezelligheid, wind, zon, het Zuidlaardermeer vol met vletten en een heleboel waterscouts.

Het Nowaka zal dit jaar plaatsvinden van 24 t/m 28 mei aan het Zuidlaardermeer. Woensdag 24 mei om 20:00 is de officiële opening met alle deelnemende zeeverkenners, wilde vaart, loodsen en belanghebbenden van het kamp. Op zaterdag 27 mei belooft het weer een super gezellige drukke dag te worden met alle dolfijnen op bezoek.

Hou de komende tijd deze website, onze facebook en instagram in de gaten om van alles op de hoogte te blijven.

We zien er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op het Nowaka 2017!

 

 

Reacties zijn gesloten.