54ste Nowaka was ontzéttend geslaagd: Bekijk snel de foto’s!

 

 

 

 

 

 

Het 54ste Nowaka was een prachtig kamp, wat hebben we met z’n allen genoten. De sfeer was geweldig, het programma goed georganiseerd en het weer was helemaal perfect! We hebben elke dag mogen genieten van een heerlijk zonnetje en precies genoeg wind; wat een geluk!

Op woensdag avond, 4 mei, hebben we met elkaar samen de Nederlandse oorlogsslachtoffers herdacht. Een bijzonder en indrukwekkend moment om met zoveel scouts te delen. Donderdag ochtend was de feestelijke thematische opening. De zeilraces op vrijdag waren weer spannend als vanouds. Zaterdag hebben we bezoek gehad van een heleboel leuke dolfijnen. We hebben het kamp zaterdag avond knallend, dansend en feestend met elkaar afgesloten in de grote tent.

    

De kampstaf wil graag iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan dit geweldige Nowaka! Wij hebben nu al zin in volgend jaar!

Wil je nog even nagenieten en de foto’s bekijken? Klik snel hier!

Reacties gesloten.